Schroeffundering voor het plaatsen van een hek zonder graafwerkzaamheden
Schroeffundering

Schroeffundering voor het plaatsen van een hek zonder graafwerkzaamheden

Een hekwerk laten maken met behulp van een schroeffundering? Geen graafwerkzaamheden in uw tuin voor het plaatsen van een hek? Kies dan voor een schroeffundering van Sterk VOF. Sterk VOF levert al vele jaren verschillende soorten hekwerken en toegangspoorten met een schroeffundering voor uiteenlopende klanten. Deze moderne manier van funderen wordt veel toegepast. Zeker wanneer het zakken van een bodem veel voorkomt is schroeffundering geschikt. Wanneer wij een schroeffundering gebruiken zal de bodem aan de zijkant worden weggedrukt. Door de schroeffundering wordt de bodem rondom het fundament verdicht. Hierdoor wordt het sterk en blijft de schroeffundering goed vastzitten.

Voordelen van een schroeffundering

Als wij een hekwerk plaatsen met een schroeffundering bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Geen af- en aanvoer van zware materialen
  • Geen beschadiging aan omgeving
  • Geen beton storten en dus geen droogtijd
  • Geen puinbreek- en recyclingkosten bij sloop

Daarnaast biedt een schroeffundering hoge stabiliteit en korte montagetijd. Zelfs wanneer het zeer slecht weer is en vriest kan een schroeffundering worden gemonteerd. Wilt u een hekwerk in de winter laten plaatsen? Dat kan met een schroeffundering. Naast het plaatsen van een hekwerk is schroeffundering inzetbaar voor veel andere toepassingen. Onze schroeffunderingen bieden verschillende mogelijkheden voor het funderen van schroeffundering houtbouwhoutconstructies. Maar ook voor het plaatsen van containers is schroeffundering handig.? Meer informatie over een schroeffundering? Neem gerust contact met ons op. Wij lichten u graag de mogelijkheden met een schroeffundering toe.

Bekijk de website van Sterk Schroeffunderingen

Maak a.u.b. uw keuze:

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek
Laat uw reactie achter
Offerte blok home

Vraag een offerte op maat aan

Wij reageren met een passend voorstel

Aanvragen

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek
Kenmerken logo's

Onze kenmerken: 

 

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek

Copyright © Sterktechniek.nl 2000 - 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring