Intercomsystemen

Intercomsystemen voor een goede beveiliging van uw woning

Veiligheid in uw woning of kantoor is van belang. Wilt u makkelijk kunnen zien wie er voor de deur staat zonder helemaal naar het hek te hoeven lopen? Kies dan voor één van de intercomsystemen van STERK Leerdam. STERK Leerdam is een bedrijf gevestigd in Leerdam en reeds al jaren gespecialiseerd in Intercomsystemen. Wij leveren een breed aanbod in intercomsystemen, zodat wordt voldaan aan de eisen van de meest uiteenlopende toepassingen. Intercomsystemen maken het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via spreek- luisterverbinding en/of een beeldverbinding. Intercomsystemen maken een belangrijk deel uit van de beveiliging van een gebouw. Of het nu gaat om intercomsystemen voor flatgebouwen, kantoren of woningen, STERK Leerdam biedt het aan. Er zijn verschillende soorten intercomsystemen beschikbaar, te weten:

  • Een basis intercomsysteem waarbij u via de telefoon kunt vragen wie er voor de deur staat
  • Een modern intercom systeem die voorzien zijn van een videocamera
  • En intercom systemen die u aan kunt sluiten op de mobiele telefoon

Voor elke wens is er een gepaste oplossing. Wilt u de persoon toegang verlenen, dan kunt u de deur veilig op afstand bedienen.

Voordelen intercomsystemen

Bent u wel eens bang dat er onverwachts mensen met kwade bedoelingen bij u aan de deur staan? Vindt u het fijn om vooraf te weten wie er bij u op bezoek komt? Met een intercomsysteem van Sterk bent u altijd goed voorbereid. Zo heeft u de touwtjes helemaal zelf in handen en voorkomt u vervelende situaties. Intercomsystemen worden vaak toegepast bij toegangen waar u in eerste instantie geen controle over heeft. Bezoekers moeten zich in dit geval eerst verplicht melden, zodat u zelf kunt bepalen of u wel of geen toegang wilt verlenen. STERK deur en techniek is dé specialist op het gebied van intercomsystemen en helpt u graag bij de juiste keuze. Wij geven u voorlichting over de gebruiks- mogelijkheden van intercomsystemen. Stuur ons het contactformulier toe en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek
Intercomsystemen voor een goede beveiliging van uw woning
Laat uw reactie achter
Offerte blok home

Vraag een offerte op maat aan

Wij reageren met een passend voorstel

Aanvragen

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek
Kenmerken logo's

Onze kenmerken: 
Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek

Copyright © Sterktechniek.nl 2000 - 2018 Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring