Tekst

Over ons

Wie zijn we?

STERK deur en techniek is een bedrijf dat gevestigd is in Leerdam. Wij zijn al ruim 20 jaar uw leverancier van garagedeuren, aluminium en kunststof voordeuren en kozijnen. Als bedrijf staan we voor kwaliteit, service, persoonlijkheid en creativiteit.

STERK deur en techniek heeft passie voor het vak en oog voor de wensen van de klant. Door onze creativiteit en ervaring kunnen we uw ideeën zo goed mogelijk verder uitwerken en realiseren. Om u te kunnen informeren en voorzien van de nieuwste ontwikkelingen, volgen we regelmatig cursussen en bijscholing.

Wat doen we?

STERK deur en techniek is uw specialist op het gebied van Garagedeuren en Voordeuren. Uw bestaande handbediende garagedeur kunt u laten voorzien van een elektrische aandrijving met diverse toebehoren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bij STERK deur en techniek bent u aan het juiste adres als het om een garagedeur of voordeur gaat. Voor deze producten werken wij als regiodealer samen met het wereldbekende merk HÖRMANN, dé marktleider op het gebied van garagedeuren. 

Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Blader verder door de site of neem contact met ons op. Dit kan via de e-mail: info@sterktechniek.nl of telefonisch via het nummer 0345 – 618 418. U bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom, waar we u een ruim aanbod van diverse opstellingen kunnen tonen. Als u belt voor een afspraak in de showroom dan zorgen wij dat we de tijd voor u hebben die u nodig hebt.   We kunnen dan samen uw wensen en onze mogelijkheden bespreken en een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. 

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek
Offerte blok home

Vraag een offerte op maat aan

Wij reageren met een passend voorstel

Aanvragen

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek
Kenmerken logo's

Onze kenmerken: 

 

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek

Copyright © Sterktechniek.nl 2000 - 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring