Tekst - Loftdeuren

Loftdeuren

Met stalen loftdeuren heeft u op het gebied van vormgeving iets heel bijzonders in huis of op kantoor. Dit type deur kan bij u worden geplaatst als 1- of 2-vleugelige draaivleugeldeuren, maar ook uitgevoerd als schuifdeur. Onze deuren zijn allen variabel in hoogtes en breedtes, waardoor ze tot in detail worden afgestemd op uw woon- of werkruimte. Een loftdeur straalt elegantie uit en dat gecombineerd met stoerheid. Het beste van twee werelden, wat ons betreft.  

Maak een afspraak voor een bezoekje aan onze showroom in Leerdam, waar u een variatie aan deuren met eigen ogen bekijkt. Denk hierbij aal sectionaaldeuren, kanteldeuren, garagedeuren en natuurlijk de loftdeuren. 

Openheid en ruimtelijk effect met loftdeuren

Sterk deur en techniek helpt u om een krachtig en minimalistisch interieur te realiseren in uw kantoorpand of woning. Een loftdeur met een tijdloos design is een mooie en effectieve oplossing, als u zoekt naar een afscherming voor werk- en woonruimtes bij u thuis. Een extra mooi eindresultaat word bereikt met bijpassende verlichting. Dit zorgt voor een optimale transparantie tussen uw woonruimtes en zorgt direct voor een warme sfeer. Kenmerkend voor onze loftdeuren zijn de smalle profielaangezichten. Natuurlijk hebben we hierbij oog voor de kozijnen. 

Maatwerk loftdeuren

Om helemaal te voldoen aan uw wensen, beperken we ons niet tot het plaatsen van op maat gemaakte loftdeuren. Ook de greepstang en krukgarnituur worden geproduceerd op een manier die aansluit bij uw wensen voor uitstraling. Roestvrijstaal of het stijlvolle zwart? Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat en neem vandaag nog contact met ons op. We komen graag persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en alle maten nauwkeurig vast te leggen.  

Creatief als we zijn, kunt u bij ons vertrouwen een maatwerk oplossing voor uw wens. Dit combineren we met onze goede service, kwalitatief hoogwaardige deuren en persoonlijke benadering. Onze naam Sterk deur en techniek is met overtuiging gekozen. 

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek
Offerte blok home

Vraag een offerte op maat aan

Wij reageren met een passend voorstel

Aanvragen

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek
Kenmerken logo's

Onze kenmerken: 

 

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek

Copyright © Sterktechniek.nl 2000 - 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring