Roldeuren tekst

Roldeuren met elektrische aandrijving.

Wilt u nieuwe roldeuren plaatsen? Neem dan contact met ons op. STERK deur en techniek is leverancier van roldeuren van hoogwaardige kwaliteit, praktisch en geschikt voor zeer grote deurafmetingen. De roldeuren uit aluminium, staal en roestvrij staal zijn door hun eenvoudige constructie met slechts weinig componenten bijzonder voordelig. Bent u geïnteresseerd in deze roldeuren? Kom dan eens langs bij STERK deur en techniek.

Waarom zou u kiezen voor roldeuren i.p.v. gewone deuren? Roldeuren en rolhekken nemen bijna geen ruimte in boven de deuropening. Ze worden compact opgewikkeld achter de latei. Aan de zijkanten en het plafond gaat geen waardevolle halruimte verloren. STERK deur en techniek beschikt over functionele en bedrijfszekere roldeuren, ook voor grotere deurafmetingen. Roldeuren zijn standaard opgebouwd in elkaar geschoven lamellen. Stevige zijstukken voorkomen dat de lamellen kunnen verschuiven. Ook zijn ze afwaterend aan elkaar verbonden, goede afwatering is belangrijk voor het behoud van uw roldeur. Roldeuren worden standaard elektrisch aangedreven met keuze uit diverse bedieningen.

Bij Sterk deur en techniek heeft u een ruime keuze uit roldeuren. Materialen, bedieningsmogelijkheden, aandrijving en kleuren zijn allemaal vrij te kiezen. Hierdoor bestaan er geen standaard elektrische roldeuren, maar is iedere deur op maat gemaakt voor uw situatie. Bent u geïnteresseerd in de elektrische roldeuren van STERK deur en techniek? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Wenst u meer informatie te ontvangen over roldeuren, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Volledig systeem inclusief aandrijving

De RollMatic garagedeur van Hörmann creëert echt veel plaats voor en in de garage. Om te parkeren kunt u direct tot voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond in de garage vrij. Het RollMatic-deurprofiel is uit hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium vervaardigd en standaard met moderne Hörmann-aandrijvingstechniek uitgerust. Voor een gemakkelijk onderhoud wordt de aandrijving buiten de console aangebracht. Het starten en stoppen van de Rollmatic garageroldeur verloopt erg zacht en stil waardoor de deur wordt ontzien. Een binnendrukknopschakelaar en garageverlichting zijn in de besturingskast geïntegreerd.

Meer inlichtingen vindt u in de nevenstaande catalogus

Goede redenen voor de garageroldeur RollMatic van Hörmann

Kom meer te weten...

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek
Offerte blok home

Vraag een offerte op maat aan

Wij reageren met een passend voorstel

Aanvragen

Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek
Kenmerken logo's

Onze kenmerken: 
Sterk Deur en Techniek logo
Sterk Deur en Techniek

Copyright © Sterktechniek.nl 2000 - 2019 Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring