Sterk deur en techniek: roldeuren

De roldeur is een efficiënte keuze voor uw garagedeur. Deze deuren hebben bijna geen ruimte nodig in de garage zelf. Hierdoor behoudt u alle opslag- en klusruimte die de garage u biedt. Zo blijft ook uw plafond vrij voor het opbergen van ophangbare zaken.
Buiten blijft de ruimte ook ideaal benut! De roldeur kantelt immers niet naar buiten, wat ervoor zorgt dat u hier geen rekening meer mee hoeft te houden wanneer u voor de garage parkeert!

Roldeuren die altijd passen, wel zo fijn!

Welke vorm uw dagopening heeft, is niet van belang bij een roldeur. Of de opening nu schuin afloopt, een boog heeft of kaarsrecht is, een roldeur past altijd.
Niet alleen op praktisch gebied past de roldeur altijd bij uw garage, ook qua uiterlijk past de deur altijd bij uw huis! We bieden onze roldeuren namelijk aan in 11 verschillende kleuren of zelfs in houtdecor.

Een roldeur op maat

De klassieke roldeur met moderne technieken

In de roldeur zitten vele innovatieve technieken. Zo zijn onze garagedeuren uitgerust met hoogwaardige aandrijvingen om de deur eenvoudig te openen en te sluiten. De aandrijving, besturing en garagedeur zelf zijn nauw met elkaar verbonden voor een optimale functionaliteit. De soft-start en soft-stop van de aandrijving zorgen ervoor dat de deur bijna geluidloos sluit! Daarbij zorgen veren voor een perfecte uitbalancering, dit zorgt samen met de uitschakelautomaat voor een betrouwbare garagedeur. 
Al deze innovaties samen zijn ervoor gemaakt om u meer comfort en meer veiligheid te bieden!

Ook zijdeuren die bij uw garagedeur passen, vindt u bij Sterk Deur en Techniek.

Vraag een offerte op maat aan

Wij reageren met een passend voorstel

Aanvragen

Onze kenmerken: 

 

Copyright © Sterktechniek.nl 2000 - 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring