Openslaande garagedeuren

Het kiezen voor openslaande garagedeuren nemen vele voordelen met zich mee. Doordat de garagedeur twee openslaande delen heeft, creëert u zoveel mogelijk ruimte in de doorgang van de garage. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk auto’s of fietsen naar binnenrijdt. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk tuinapparaten naar binnen of naar buiten halen. Het is ook mogelijk om één van de twee deuren te openen.

Verder zijn de openslaande garagedeuren van hoge kwaliteit door het polyurethaanschuim waarmee de deuren gevuld zijn. Dit zorgt voor extra stevigheid en een langere levensduur van de garagedeuren. De garagedeur blijft vele jaren goed!

Welke uitvoeringen zijn er van de openslaande garagedeuren?

De openslaande garagedeuren zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Allereerst de NT 60-2, dit is een instapmodel en biedt puur een afsluiting van de garage. Daarnaast leveren wij ook de NT80-2 en de TC 80-2. Deze garagedeuren zijn warmte geïsoleerd en bieden een geschikte oplossing voor het afsluiten van uw garage. Deze deuren zijn dan ook voorzien van vijfvoudige vergrendeling. Zo staan eventuele waardevolle spullen veilig in uw garage. Verder zijn de deuren zelf samen te stellen wat betreft kleuren, oppervlakte, ramen en panelen. Zo vindt u uw ideale openslaande garagedeur die past bij uw woning!

Hörmann partner

Sterk Deur en Techniek is een Hörmann partner. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in de verkoop en montage van een Hörmann garagedeur. Daarnaast bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. De garagedeuren van Hörmann zijn makkelijk in gebruik en hebben een lange levensduur.

Wilt u graag meer weten over de openslaande deuren van Sterk Deur en Techniek? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Hieronder vindt u een aantal van de door ons geplaatste openslaande garagedeuren. Hier vindt u meer afbeeldingen van verschillende garagedeuren! Heeft u andere wensen? Wij horen ze graag!

Meer info over openslaande garagedeuren

NT60-2 in speciale kleur gespoten                         NT60-2 in standaard kleur RAL 9016                        NT60-1 met houtnerfstructuur

 

 NT60-2 in speciale kleur gespoten                                               NT60-2 in standaard kleur RAL 9016                             NT60-1 met houtnerfstructuur

 

NT80-2 in RAL 9010 gespoten                         

NT80-2 in RAL 9010 gespoten

Vraag een offerte op maat aan

Wij reageren met een passend voorstel

Aanvragen

Onze kenmerken: 

 

Copyright © Sterktechniek.nl 2000 - 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring