Welkom op de website van STERK deur en techniek

Op deze pagina willen we u een indruk geven van ons bedrijf.

Wie zijn we?

STERK deur en techniek is een bedrijf dat gevestigd in Leerdam. Als bedrijf staan we voor kwaliteit, service, persoonlijkheid en creativiteit.

STERK deur en techniek heeft passie voor het vak en oog voor de wensen van de klant. Door onze creativiteit en ervaring kunnen we uw ideeën zo goed mogelijk verder uitwerken en realiseren. Om u te kunnen informeren en voorzien van de nieuwste ontwikkelingen, volgen we regelmatig cursussen en bijscholing.

Wat doen we?

STERK deur en techniek is uw specialist op het gebied van Garagedeuren, Voordeuren, Toegangstechniek en Schroeffundering. Uw bestaande handbediende garagedeur of inrijpoort kunt u laten voorzien van elektrische aandrijving, verlichting, intercomsystemen,en dergelijke extra’s. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bij STERK deur en techniek bent u aan het juiste adres als het om een garagedeur, voordeur of kunststof kozijnen gaat. Voor deze producten werken wij als regiodealer samen met het o.a. het wereldbekende merk HÖRMANN, dé fabrikant van kwaliteitsdeuren. 

Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Blader verder door de site of neem contact met ons op. Dit kan via de email: info@sterktechniek.nl of telefonisch via het nummer 0345 – 618 418. U bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom, waar we u een ruim aanbod van diverse opstellingen kunnen tonen. Als u belt voor een afspraak in de showroom dan zorgen wij dat we de tijd voor u hebben die u nodig hebt.   We kunnen dan samen uw wensen en onze mogelijkheden bespreken en een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. 

 

Uw specialist in de regio:

Leerdam, Culemborg, Geldermalsen, Buurmalsen, Waardenburg, Kapel Avezaath, Tiel, Sleeuwijk, Gorinchem, Sliedrecht,
Dordrecht, Barendrecht, Meerkerk, Groot Ammers, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Utrecht, De Bilt. Zeist, Zaltbommel, e.o.

 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

08:00 - 12:30 en 13:30 - 17:00 uur

Op afspraak

Andere tijden zijn ook mogelijk

Zaterdagochtend

09:00 - 12:00 uur

Op afspraak

Let op: Wij zijn binnenkort gevestigd op een nieuw adres.

Parmentierstraat 7
4143 HA Leerdam


Afspraak maken

Vraag een offerte op maat aan

Wij reageren met een passend voorstel

Aanvragen

Onze kenmerken:

Klantenreacties

Laat hier uw reactie achter.

Reactie schrijven

Copyright © Sterkvof.nl 2000 - 2016 Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Sitemap